PROJECTEN IN ONTWIKKELING

Docklodges

Tjeukemeer, Friesland

Docklodges is een uniek project en wederom gelegen aan open vaarwater. De 20 luxe lodges voor 4 personen met 2 badkamers krijgen allen eigen insteekhaven van 5×12 m.

Wetterhaghe

Heeg, Friesland

Wetterhaghe heeft een ongekende ligging aan open vaarwater midden in het Friese meren gebied. De villa’s zijn exclusief, duurzaam en hebben allen een eigen aanlegsteiger.

PROJECTEN GEREALISEERD

Landal Vlieduyn

Oost Vlieland

Op een unieke plek, tussen de duinen, aan de bosrand en op 150 meter van het Noordzeestrand is door Vlieduyn Recreatie B.V. een project ontwikkeld van 36 luxe appartementen.

Waterpark Terkaple

Sneekermeer, Friesland

Waterpark Terkaple is gelegen nabij het Sneekermeer en bereikt u via een van de mooiste vaarroutes in Friesland. Het park biedt volop rust en voor gezellige drukte vaart u zo naar Sneek of Terherne.

Gooilanden

Hilversum

Gooilanden ligt op een unieke, groene locatie op de grens van Hilversum en Loosdrecht. Het park ligt tegen Hilversum aan; in 20 tot 30 minuten staat u in hartje Utrecht of in het centrum van Amsterdam.

Interesse in een woning?

Heeft u een woning gezien die perfect aansluit bij uw wensen? Neem dan gerust contact op. Wij vertellen u graag meer over onze ontwikkelingen.

Wij zijn Paradys

Paradys Recreatie is al meer dan 25 jaar toonaangevend ontwikkelaar in de recreatieve vastgoedsector.


Oud Kerkhof 4
8601 EE Sneek
T. +31 (0)6 22 79 32 49
E. info@paradysrecreatie.com